Over mij

Mijn naam is Desirée Bakker-van Duren en ben in 1973 ben ik geboren aan de Hortensiastraat in Zwolle. Op mijn 3e verhuisde ik naar de wijk Wipstrik. Waar ik na een uitstapje van een aantal jaren, nog steeds met mijn man, zoon en dochter woon.

Op mijn 17e liep ik stage bij een Zwols makelaarskantoor. Wat mijn 1e echte kennismaking met de makelaardij was. En wat vond ik dat leuk! Daarna heb ik bij het Kadaster en bij een andere Zwolse makelaar gewerkt. Als secretaresse, wat toch niet helemaal bij mij bleek te passen. Vervolgens ben ik heel wat jaren met veel plezier accountmanager geweest. En toch riep ik een paar keer per jaar, dat ik toch echt ooit nog eens die makelaarsopleiding wilde gaan doen. En zo geschiedde. Sinds 2014 begeef ik mij weer op de Zwolse huizenmarkt en voel mij daar meer dan thuis.

sfeerbeeld Bakker Van Duren

En dat was de beste keuze die ik ooit had kunnen maken. Want wat houd ik toch ontzettend van mijn werk! Dat doe ik daarom met veel enthousiasme, persoonlijke aandacht en lokale marktkennis.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Varen is wel 1 van mijn grootste hobby’s. In de grachten van Zwolle, in de Weerribben, op het IJsselmeer en in Friesland. Maar mijn hart gaat altijd sneller kloppen, als ik onze Peperbus weer in de verte zie verrijzen.

Ik neem je graag mee om huizen te bekijken in onze prachtige Hanzestad. Ga je mee?

Neem contact met ons op