Jouw huis verkopen in regio Zwolle. Hoe pakt Bakker Van Duren Makelaardij dat aan?

Door de overspannen woningmarkt ben je als verkoper vaak spekkoper. Net zoals in de rest van Nederland, is er in Zwolle veel vraag en weinig aanbod. Waardoor de kans aanwezig is dat jouw huis verrassend meer zal opbrengen, dan verwacht. 

Met mijn persoonlijke, enthousiaste en creatieve aanpak, stel ik alles in het werk om jouw huis tegen de beste prijs én de beste voorwaarden te verkopen. We gaan voor het optimale resultaat. Samen bepalen we de verkoopstrategie. Natuurlijk adviseer ik jou, maar jij beslist.

In de huidige markt word er heel veel waarde gehecht aan de presentatie van een huis dat in de verkoop staat. Jouw huis gaat in de showroom en een goede presentatie resulteert meestal in een sneller en beter verkoopresultaat. Ik geef jou dan ook graag advies, welke stappen verstandig zijn, om jouw huis verkoopklaar te maken. 

Daarna komt er een professionele woningfotograaf om jouw huis op de best mogelijke manier vast te leggen. Verder wordt jouw huis ook deskundig ingemeten en worden er plattegronden en een meetrapport opgeleverd.

Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Graag bekijk ik jouw huis om te bekijken wat deze waard is, geef alvast wat stylingadvies en neem eventueel het verkooptraject al met je door. Als je daar al aan toe bent natuurlijk.

Maak een afspraak