Jouw huis verkopen in regio Zwolle. Hoe pakt Bakker Van Duren Makelaardij dat aan?

Bij het verkopen van een woning komt soms heel wat kijken. Bakker Van Duren Makelaardij begeleidt jou graag hierbij. En je kunt erop vertrouwen, dat mede dankzij mijn grote netwerk, de juiste koper voor jouw huis wordt gevonden. Met mijn persoonlijke, enthousiaste en creatieve aanpak, stel ik alles in het werk om jouw huis tegen de beste prijs én de beste voorwaarden te verkopen. We gaan samen voor het optimale resultaat en bepalen zo ook samen de verkoopstrategie. Natuurlijk adviseer ik jou, maar jij beslist.
 
Jouw huis gaat in de showroom en een goede presentatie resulteert meestal in een sneller en beter verkoopresultaat. Ik geef jou dan ook graag advies, welke stappen verstandig zijn, om jouw huis verkoopklaar te maken. Stylingadvies dus. 
 
Daarna komt er een professionele woningfotograaf om jouw huis prachtig vast te leggen. Dronefotografie behoort ook tot de mogelijkheden. Een eerste indruk kun je immers maar één keer maken. Verder wordt jouw huis ook deskundig ingemeten en worden er plattegronden met een meetrapport opgeleverd.
 
 
 
Nieuwsgierig geworden? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Graag bekijk ik jouw huis om te bepalen wat deze waard is, geef alvast wat stylingadvies en neem eventueel het verkooptraject al met je door. Als je daar al aan toe bent natuurlijk.

 

Maak een afspraak