Over mij

Mijn naam is Desirée Bakker-van Duren en ik ben geboren aan de Hortensiastraat in Zwolle. Op mijn 3e verhuisde ik naar de wijk Wipstrik, waar ik nog steeds met mijn man, zoon en dochter woon.

In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Varen is wel 1 van mijn grootste hobby’s. In de grachten van Zwolle, in de Weerribben, op het IJsselmeer en in Friesland. Maar mijn hart gaat altijd sneller kloppen, als ik onze Peperbus weer in de verte zie verrijzen. 

Op mijn 17e liep ik stage bij een Zwols makelaarskantoor. Wat mijn 1e echte kennismaking met de makelaardij was. En wat vond ik dat leuk! Daarna heb ik bij het Kadaster en een andere Zwolse makelaar als secretaresse gewerkt. Hetgeen qua functie niet echt bij mij bleek te passen. 

Vervolgens heb ik zo'n 10 jaar met veel plezier als accountmanager gewerkt bij een groot mediabedrijf. En toch bleef ik telkens maar zeggen, dat ik ooit nog eens de makelaarsopleiding wilde gaan volgen. En dat heb ik gedaan. Een prachtige studie, waarmee ik het diploma Makelaar Wonen heb behaald en mij Register-makelaar mag noemen. Sinds 2014 begeef ik mij weer op de Zwolse huizenmarkt en voel mij daar meer dan thuis.

Na bij 2 verschillende makelaarskantoren te hebben gewerkt, ben ik op 01 september 2021 mijn eigen makelaarskantoor gestart. 

sfeerbeeld Bakker Van Duren

Dat was de beste keuze die ik ooit had kunnen maken. Met veel enthousiasme, persoonlijke aandacht en lokale marktkennis ga ik samen met mijn opdrachtgevers op pad.

Een huis kopen, of verkopen, doe je niet elke dag. Ik help jou dan ook graag om dit spannende proces inzichtelijk te maken en zo optimaal mogelijk te laten verlopen.  

Maken we snel kennis met elkaar?

Hartelijke groet,

Desirée Bakker-van Duren, Register-Makelaar 

Neem contact met ons op