Blog 30-08-2021

Het is maandag 30 augustus 2021. Dat betekent dat ik nog maar 2 dagen verwijderd ben van een nieuw avontuur. Namelijk, mijn eigen makelaarskantoor! Ik kan bijna niet wachten om te beginnen en heb er dan ook waanzinnig veel zin in.

De afgelopen maanden was het een periode van voorbereiding. Een te gek logo laten ontwerpen, met dank aan Loes van Lochem van Studio39, teksten schrijven voor de website, mij verdiepen in de diverse CRM-systemen, verzekeringen regelen. En ga zo maar door. Ik ben dan ook heel trots op het resultaat en ben dan ook heel benieuwd hoe dat bij mijn potentiële klant zal worden ontvangen. Mijn gezin heeft ook fantastisch meegeholpen om met allerlei zaken te bedenken. En is net zo enthousiast als ik.

Vanaf 01 september 2021 sta ik klaar om in Zwolle de verkoop en aankoop van huizen op mijn manier te gaan doen. En natuurlijk alles in overleg met mijn klanten. Ik zal mijn best doen om zo regelmatig mogelijk even een blogje te schrijven met nieuwtjes, of misschien wel bijzondere ervaringen te delen.

Tot snel! Groet,
Desirée

Desirée Bakker-van Duren